banner



Φωτιά Αχαΐα - Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: Κατορθώσαμε να μην λάβει ...

Φωτιά Αχαΐα - Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: Κατορθώσαμε να μην λάβει .... Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου. Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα, οι οποίες έβαλαν σε μεγάλη δοκιμασία την περιοχή. Τραυματίας πυροσβέστης στη μάχη με τις φλόγες. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια.

Η μετάλλαξη δέλτα μεταδίδεται όπως η ανεμοβλογιά και από. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. Κόλαση φωτιάς στο δήμο αιγιαλείας στην αχαΐα, καθώς το μέτωπο που υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη μεγάλη φωτιά στην αχαΐα τις τελευταίες ημέρες, μετά από αυτές στην πάτρα και στον ερύμανθο. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα.

Φωτιά στην Κάτω Αχαΐα-Καίει κοντά στις εργατικές κατοικίες
Φωτιά στην Κάτω Αχαΐα-Καίει κοντά στις εργατικές κατοικίες from www.flynews.gr
«ντροπή για την πολιτεία οι δηλώσεις ιακωβίδη». Συναγερμός έχει σημάνει στην αχαΐα από τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ζήρια, η οποία εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα μεγάλο μέτωπο. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Η μετάλλαξη δέλτα μεταδίδεται όπως η ανεμοβλογιά και από. Ασ να εκκενώνει τα χωριά ζήρια, καμάρες και λαμπίρι. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. Μεγάλη φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στην αχαΐα και πιο συγκεκριμένα στη ζήρια, με την ελ. Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα, οι οποίες έβαλαν σε μεγάλη δοκιμασία την περιοχή.

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού.

Σε εξέλιξη είναι η δασική φωτιά στην κοινότητα δροσιάς με το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν τέσσερις οικισμοί και συγκεκριμένα η ζήρια η άνω ζήρια, και τα χωριά λαμπίρι και καμάρες. Ασ να εκκενώνει τα χωριά ζήρια, καμάρες και λαμπίρι. Εντολή δόθηκε περίπου στις 17. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. «ντροπή για την πολιτεία οι δηλώσεις ιακωβίδη». Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. Συναγερμός στην αχαΐα από την πύρινη λαίλαπα που καίει αυτή την ώρα την αχαΐα. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας για την κατάσβεση επικίνδυνης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας στην αχαΐα. Τραυματίας πυροσβέστης στη μάχη με τις φλόγες.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαία και η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας για την κατάσβεση επικίνδυνης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας στην αχαΐα. Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια. Κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή οι κάτοικοι εννέα οικισμών.

Δυτική Αχαΐα: Φωτιά πάλι στα Σαγέικα - Achaia Voice
Δυτική Αχαΐα: Φωτιά πάλι στα Σαγέικα - Achaia Voice from www.achaiavoice.gr
Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην αχαΐα με το λιμενικό να μεταφέρει κατοίκους από τον λόγγο και να απομακρύνει ενοίκους ξενοδοχείου στο αίγιο. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Ασ να εκκενώνει τα χωριά ζήρια, καμάρες και λαμπίρι. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρεια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή οι κάτοικοι εννέα οικισμών. Τραυματίας πυροσβέστης στη μάχη με τις φλόγες.

Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Με διαφορά μίας ώρας εκδηλώθηκαν δύο φωτιές στην αχαΐα, οι οποίες έβαλαν σε μεγάλη δοκιμασία την περιοχή. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούν τέσσερις οικισμοί και συγκεκριμένα η ζήρια η άνω ζήρια, και τα χωριά λαμπίρι και καμάρες. Στο σημείο επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το μετπε. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην αχαΐα με το λιμενικό να μεταφέρει κατοίκους από τον λόγγο και να απομακρύνει ενοίκους ξενοδοχείου στο αίγιο. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. «ντροπή για την πολιτεία οι δηλώσεις ιακωβίδη». Πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα στο χωριό κάτω ζήρια. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας για την κατάσβεση επικίνδυνης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας στην αχαΐα. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από νέα πυρκαγιά η οποία έχει ξεσπάσει στη ζήρια αχαΐας σε δασική.

Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου. Κόλαση φωτιάς στο δήμο αιγιαλείας στην αχαΐα, καθώς το μέτωπο που υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη μεγάλη φωτιά στην αχαΐα τις τελευταίες ημέρες, μετά από αυτές στην πάτρα και στον ερύμανθο. Το μέτωπο της φωτιάς κινείται ανάμεσα στα χωριά ζήρια και λαμπίρι, τα οποία έχουν εκκενωθεί. Στο σημείο επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το μετπε. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από νέα πυρκαγιά η οποία έχει ξεσπάσει στη ζήρια αχαΐας σε δασική.

Φωτιά Αχαΐα: Το Λιμενικό απομακρύνει πολίτες από την ...
Φωτιά Αχαΐα: Το Λιμενικό απομακρύνει πολίτες από την ... from cdn.cnngreece.gr
Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρεια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Έχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Έλλη κομνηνού 29.07.2021 | 13:51. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας για την κατάσβεση επικίνδυνης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας στην αχαΐα. Η μετάλλαξη δέλτα μεταδίδεται όπως η ανεμοβλογιά και από. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου.

Η μετάλλαξη δέλτα μεταδίδεται όπως η ανεμοβλογιά και από.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αχαΐα από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Το μέτωπο της φωτιάς κινείται ανάμεσα στα χωριά ζήρια και λαμπίρι, τα οποία έχουν εκκενωθεί. Συναγερμός έχει σημάνει στην αχαΐα από τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ζήρια, η οποία εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα μεγάλο μέτωπο. Έχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς. Ασ να εκκενώνει τα χωριά ζήρια, καμάρες και λαμπίρι. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Τραυματίας πυροσβέστης στη μάχη με τις φλόγες. Συναγερμός στην αχαΐα από την πύρινη λαίλαπα που καίει αυτή την ώρα την αχαΐα. Μεγάλη φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στην αχαΐα και πιο συγκεκριμένα στη ζήρια, με την ελ. Κόλαση φωτιάς στο δήμο αιγιαλείας στην αχαΐα, καθώς το μέτωπο που υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη μεγάλη φωτιά στην αχαΐα τις τελευταίες ημέρες, μετά από αυτές στην πάτρα και στον ερύμανθο. Σε εξέλιξη είναι η δασική φωτιά στην κοινότητα δροσιάς με το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.

0 Response to "Φωτιά Αχαΐα - Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: Κατορθώσαμε να μην λάβει ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel